STUDIO RENOVATION

The studio is located in a building open to a main street in Castellón.The requirement here was to renovate an old office, turning it into an architecture studio. We were looking for a studio divided in a space for an open office, a place for meetings and an area where to deal with clients, using as much as possible all the natural light.

  • Area: 65 sqm

  • Location: Castellón de la Plana

  • Construction year: 2016

  • Architects: Tamiz Studio



Due to these specific needs, we attempt to dissociate different work places with the central block, which was going to be shared by all the studio. This block contains the bathroom and the warehouse.To stress on this resolution, we use different materials: on one side, the black partitions conform the “dirty” part and the rest is made of wood and crystal.